Προγράμμα

Έρευνα και ΔιάσωσηΚατα την διάρκεια του προγράμματος, ο σκύλος θα λάβει εκπαίδευση υπακοής, εμποδίων και έρευνας σε ανοιχτό πεδίο (δάσος κτλ), ερείπια (περιπτώσεις σεισμού κτλ) και χιόνι.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


Η έρευνα και διάσωση με σκύλο είναι μια διαδικασία όπου μπορούμε να την προσεγγίσουμε με δύο τρόπους. Ο ένας αφορά την ενασχόληση με τον σκύλο μας και ο δεύτερος την προσφορά μας στον συνάνθρωπο.

Άσχετα με το ποιος είναι ο λόγος που επιλέξετε το πρόγραμμα της έρευνας και διάσωσης το σίγουρο είναι πως θα εντυπωσιαστείτε απο τις δυνατότητες του σκύλου σας στην έρευνα, το πάθος του για αυτήν και την μοναδική δύναμη που έχει η όσφρησή του.

Κατα την διάρκεια του προγράμματος, ο σκύλος θα λάβει εκπαίδευση υπακοής, εμποδίων και έρευνας σε ανοιχτό πεδίο (δάσος κτλ), ερείπια (περιπτώσεις σεισμού κτλ) και χιόνι. Το πρώτο μας μέλλημα είναι να δείξουμε στον σκύλο πως η έρευνα είναι το πιο διασκεδαστικό πράγμα στον κόσμο και η επιβραβευσή του (λιχουδιές, μπαλάκι κτλ) τον περιμένει όταν βρει τον αγνοούμενο. Η λογική είναι απλή, παρόλα αυτά ένας πραγματικός σκύλος διασώστης χρειάζεται αμέτρητες ώρες ισορροπημένης εκπαίδευσης και εκγύμνασης και πολύ όρεξη απο τον ιδιοκτήτη του.

Οι απαιτήσεις για να ξεκινήσετε τα πρώτα σας βήματα στην έρευνα με τον σκύλο σας περιορίζονται στην σωματική και ψυχική του υγεία και στην όρεξή του για φαγητό και παιχνίδι. Όλες οι φυλές αλλά και οι ημίαιμοι σκύλοι προσφέρονται για αυτό το πρόγραμμα και αρκετές φορές στο παρελθόν, ημίαιμοι σκύλοι κατέκτησαν τίτλους παγκόσμιου πρωταθλητή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σκύλων έρευνας και διάσωσης της IRO.

Η σχολή μας διαθέτει σκύλους έρευνας και διάσωσης με ολοκληρωμένη εκπαίδευση και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον τομέα του εκτροφείου μας εδώ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες. Στείλτε μας μήνυμα ή μεταβείτε στην σελίδα επικοινωνίας.