ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


Στη σχολή Drive Unlimited C.S.C., το πρόγραμμα της Βασικής Υπακοής ( Beginners' Course) προχωρά και εμβαθύνει στην ουσία της εκπαίδευσης πίσω από τις γνωστές εντολές "Κάτσε", "Ξάπλα", "Μείνε" κλπ.

Προσπαθούμε να χτίσουμε ένα πολύ ισχυρό και ασφαλές θεμέλιο, έτσι ώστε ο σκύλος να κατανοήσει τη χρήση της υπακοής στην καθημερινή του ρουτίνα. Οι 'απόφοιτοί" μας έχουν μάθει να προσαρμόζουν αυτές τις δεξιότητες σε διαφορετικά περιβάλλοντα και καταστάσεις.

Στο πρόγραμμα της Βασικής Υπακοής (Beginners' Course), οι σκύλοι μαθαίνουν να εφαρμόζουν τις δεξιότητες που διδάσκονται έτσι ώστε να αποκομίζουν θετικά ερεθίσματα (φαγητό, παιχνίδι, χάδι κτλ) και παράλληλα να προσφέρουν την ιδανική υπακοή στον ιδιοκτήτη τους. Κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης εκπαίδευσης, ο σκύλος μαθαίνει να ανταποκρίνεται στις εντολές μας, όντας εκτεθειμένος σε ήπια- μέτρια επίπεδα απόσπασης της προσοχής του (εμφάνιση άλλου σκύλου, περίπατος ανάμεσα σε αυτοκίνητα κλπ).

Η Βασική Υπακοή (Beginners' Course) απευθύνεται σε όλους τους σκύλους ανεξαρτήτως ράτσας, φύλου και ηλικίας και σας προσφέρει μία σταθερή βάση στην υπακοή και τη συμπεριφορά του σκύλου στο περιβάλλον σας. Στα πλαίσια του προγράμματος διδάσκονται οι εντολές "Μαζί", "Κάτσε", "Ξάπλα", "Μείνε", "Έλα", “Ελεύθερος” όπως και οι ενδείξεις "Μπράβο" και "Μη".

Η ομάδα εκπαιδευτών της σχολής μας σας προσκαλεί για μία πρώτη συνάντηση, προκειμένου να γνωρίσουμε και να αξιολογήσουμε τον σκύλο σας και τις ιδιαιτερότητές της καθημερινότητας του ιδιοκτήτη. Η συνάντηση αυτή προσφέρεται δωρεάν.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες. Στείλτε μας μήνυμα ή μεταβείτε στην σελίδα επικοινωνίας.