Προγράμμα

Σκύλου «Ηθοποιού»Το κέντρο μας παρέχει την παραπάνω υπηρεσία σε ιδιοκτήτες σκύλων που θέλουν να ασχοληθούν είτε ερασιτεχνικά είτε επαγγελματικά με την εκπαίδευση σκύλου «ηθοποιού» αλλά και παρέχει εκπαιδευμένους σκύλους για χρήση σε ταινίες, διαφημίσεις κτλ.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


Τι είναι αυτό που κάνει έναν σκύλο πρωταγωνιστή σε μια ταινία ή ένα διαφημιστικό ?

Αρχικά ο σκύλος θα πρέπει να έχει τον σωστό χαρακτήρα και την σωστή συμπεριφορά όταν κινηματογραφείται, δηλαδή η εκφραστικότητά του και η ενέργεια που εκπέμπει να δημιουργεί το σωστό συναίσθημα σε αυτόν που θα είναι ο τελικός θεατής. Ο ιδανικός σκύλος «ηθοποιός» θα πρέπει να είναι πλήρως κοινωνικός με τον άνθρωπο αλλά και τα ζώα, να έχει αυτοπεποίθηση, στιβαρό χαρακτήρα και μεγάλη διάθεση για εκπαίδευση και συνεργασία.

Όλες οι φυλές μπορούν να γίνουν εν δυνάμει κορυφαίοι σκύλοι «ηθοποιοί» είτε είναι ημίαιμοι είτε καθαρόαιμοι, αρκεί η εμφάνιση αλλά κυρίως ο χαρακτήρας τους να ταιριάζει στον εκάστοτε «ρόλο».

Ένας σκύλος δεν χρειάζεται να είναι αδιανόητα «χαριτωμένος» για να επιλεχθεί για έναν ρόλο. Κατοικίδιοι σκύλοι ή σκύλοι με περίεργη εμφάνιση μπορούν εξίσου να είναι κατάλληλοι για κάποιους ρόλους.

Τέλος, είναι πολύ σημαντική η όρεξη του σκύλου για παιχνίδι και ιδιαίτερα για φαγητό. Χωρίς ο σκύλος να είναι πολύ ενθουσιώδης για τα παραπάνω είναι πολύ δύσκολο έως και ακατόρθωτο να τον εκπαιδεύσουμε για μια τέτοια κατάσταση.

Το κέντρο μας παρέχει την παραπάνω υπηρεσία σε ιδιοκτήτες σκύλων που θέλουν να ασχοληθούν είτε ερασιτεχνικά είτε επαγγελματικά με την εκπαίδευση σκύλου «ηθοποιού» αλλά και παρέχει εκπαιδευμένους σκύλους για χρήση σε ταινίες, διαφημίσεις κτλ. Κατόπιν συνεννόησης μπορούμε να προσφέρουμε ειδικές εντολές και συμπεριφορές ανάλογα με τις ανάγκες του σεναρίου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες. Στείλτε μας μήνυμα ή μεταβείτε στην σελίδα επικοινωνίας.