Προγράμμα

Σκύλοι προστασίαςDrive Ulimited Το Κέντρο Εκπαίδευσης Σκύλων Θεσσαλονίκης Drive Unlimited μας διαθέτει και εκπαιδεύει σκύλους προστασίας είτε για ιδιοτική χρήση είτε για σώματα ασφαλείας και εταιρίες.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


Ο σκύλος προστασίας είναι ο σκύλος αυτός που είναι εκπαιδευμένος από τον άνθρωπο να επιτίθεται σε άλλους ανθρώπους, προστατεύοντας την περιοχή του, κατ’εντολή ή μετά από πρόκληση. Τέτοιοι σκύλοι χρησιμοποιούνται κυρίως από σώματα ασφαλείας όπως ο στρατός και η αστυνομία αλλά συχνά και από ιδιωτικές εταιρίες security αλλά και προστασία ιδιωτών και των περιουσιών τους (σπίτια, αποθήκες, εργοστάσια κτλ).

Βασίκη προυπόθεση για έναν σωστά εκπαιδευμένο σκύλο προστασίας είναι η συμπεριφορά του να μην ενεργοποιείται βασιζόμενη στον φόβο και την ανασφάλεια, αλλά την τεχνική κατάρτιση (εκπαίδευση) και το ταπεραμέντο του σκύλου. Μόνο έτσι θα είναι πραγματικά ένας ασφαλής σκύλος για την οικογένεια και το ιδιοκτήτη του που αυτό είναι και το ζητούμενο, να προσφέρει ασφάλεια και να μειώσει το άγχος.

Το κέντρο μας διαθέτει και εκπαιδεύει σκύλους προστασίας είτε για ιδιοτική χρήση είτε για σώματα ασφαλείας και εταιρίες. Κατόπιν συνέντευξης μπορούμε να προετοιμάσουμε τον σκύλο σας αλλά και να σας προμηθεύσουμε με ήδη εκπαιδευμένους σκύλους.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες. Στείλτε μας μήνυμα ή μεταβείτε στην σελίδα επικοινωνίας.