ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


Η προεκπαίδευση του κουταβιού σας είναι το πρώτο και, ίσως το πιο σημαντικό στάδιο από αυτά που θα διασφαλίσουν την αρμονική συμβίωση με τον σκύλο σας. Αυτό το πρόγραμμα προσφέρει τις πιο χρήσιμες εμπειρίες που θα διαμορφώσουν τον χαρακτήρα του ενήλικου σκύλου σας. Όσο πιο σωστά και ευχάριστα ξεκινήσει η διαδικασία μάθησης, τόσο πιο εύκολη θα γίνει η επικοινωνία και η συμβίωση με τον τετράποδο φίλο σας.

Το κουτάβι, όντας στο φυσικό του περιβάλλον, θα είχε την ευκαιρία να διδαχθεί τις εμπειρίες-μαθήματα μέσω της αλληλεπίδρασης με τα αδέρφια του και τη μητέρα του. Ως κατοικίδια, τα κουτάβια μας απομακρύνθηκαν πολύ νωρίς από το περιβάλλον αυτό κι έτσι υπολείπονται αυτών των μαθημάτων. Κατά συνέπεια, έχουμε δύστροπα, μη συνεργάσιμα σκυλιά.

Το πρόγραμμα "Puppy Development" έρχεται να καλύψει αυτό το κενό. Απευθύνεται σε ιδιοκτήτες σκύλων ηλικίας 8-16 εβδομάδων και προσφέρει την πιο εκτεταμένη και στοχευμένη εκπαίδευση, προσαρμοσμένη στο συγκεκριμένο στάδιο ανάπτυξης του ζώου. Η επιτυχία του προγράμματός μας εγγυάται την καλύτερη δυνατή ανταπόκριση του σκύλου σε οποιοδήποτε μελλοντικό πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Η παραπάνω υπηρεσία προσφέρεται δωρεάν.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες. Στείλτε μας μήνυμα ή μεταβείτε στην σελίδα επικοινωνίας.