ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


Υπάρχουν διάφορες εκδοχές προσδιορισμού του όρου "Συμπεριφορά", μια από αυτές ορίζει την συμπεριφορά ως τον τρόπο που επιλέγει ένα άτομο (στην περίπτωσή μας σκύλος) να αντιδράσει σε ένα συγκεκριμένο ερέθισμα ή κατάσταση. Το πρόγραμμα Behavior Modification αφορά την τροποποίηση συμπεριφοράς με συστηματική προσέγγιση.

Οι συμπεριφορές αυτές που ο σκύλος εκφράζει νοητική αστάθεια, στρες, φοβίες κτλ αναφέρονται ως προβληματικές και βρίσκουν λύση μέσω του προγράμματός μας.

Οι τεχνικές προσέγγισης και επίλυσης του κάθε προβλήματος επιλέγονται κατά βούληση λαμβάνοντας υπόψιν πρώτα απ' όλα την ψυχοσωματική υγεία του σκύλου και κατόπιν, τις ανάγκες του ιδιοκτήτη.

Κάποια συνηθισμένα παραδείγματα προβληματικής συμπεριφοράς είναι η απρόκλητη επιθετικότητα, η κοπροφαγία, το στρες αποχωρισμού και άλλα.

Η σχολή μας Drive Unlimited C.S.C. σημειώνει υψηλά ποσοστά επιτυχίας στην αντιμετώπιση τέτοιων προβλημάτων, καθώς έχει βοηθήσει πολλούς ιδιοκτήτες σκύλων να ξεπεράσουν ψυχοφθόρες καταστάσεις της καθημερινότητας τους και να αποκτήσουν και πάλι μία ισορροπημένη και ευτυχισμένη ζωή με τον σκύλο τους.

Εάν πιστεύετε πως το πρόγραμμα αυτό μπορεί να βοηθήσει και εσάς, οι εκπαιδευτές της σχολής μας σας προσκαλούν για μία δωρεάν συνεδρία-αξιολόγηση του σκύλου σας, που θα είναι το πρώτο βήμα για μία ευτυχισμένη ζωή.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες. Στείλτε μας μήνυμα ή μεταβείτε στην σελίδα επικοινωνίας.