Γιατί “Drive Unlimited”?


Η φιλοσοφία μας πηγάζει από τις απεριόριστες δυνατότητες που μας προσφέρει η προσωπικότητα σε συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά του εκάστοτε σκύλου στο να εκπαιδεύσουμε και να χτίσουμε την τέλεια σχέση με το κατοικίδιο μας σύμφωνα με τις ανάγκες μας.

Παρακολουθώντας ανελλειπώς τις πιο σύγχρονες τεχνικές εκπαίδευσης αλλά και έρευνες που αφορούν στην ψυχολογία και συμπεριφορά σκύλων το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του Drive Unlimited εγγυάται την επιτυχία οποιουδήποτε προγραμμάτος επιλέξετε..


Η πολυετής εμπειρία μας βασίζεται στην συνεχή επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων και συνεργασιών με εκπαιδευτές παγκοσμίου κύρους και συνδυάζεται με αμέτρητες ώρες εξάσκησης αλλά και συμμετοχής σε διαγωνισμούς εκπαίδευσης σε Ελλλάδα και εξωτερικό. Έτσι λοιπόν δημιουργήσαμε για εσάς προγράμματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας με τέτοιο τρόπο ώστε να κατακτήσετε την καλύτερη δυνατή και δίκαιη σχέση με τον σκύλο σας.


Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ


  • Το κέντρο εκπαίδευσης Drive Unlimited είναι το πρώτο κέντρο εκπαίδευσης κατοικιδίων και σκύλων εργασίας στην Ελλάδα που παρέχει τη μεγαλύτερη γκάμα υπηρεσιών και τεχνικών εκπαίδευσης.
  • Σε εμάς θα βρείτε ένα πλήρως εξοπλισμένο και φιλικό περιβάλλον που εξυπηρετεί κάθε ανάγκη μέσω των εξειδικευμένων προγραμμάτων μας για κάθε είδους ενασχόλησης με τους τετράποδους φίλους σας.
  • Είμαστε εδώ για να σας μυήσουμε στον υπέροχο κόσμο του πιο πιστού σας φίλου αρμονικά, ισορροπημένα και φυσικά χωρίς βία.
  • Το Κέντρο Εκπαίδευσης Σκύλων “Drive Unlimited” έχει την έδρα του στο δημοτικό διαμέρισμα του Αγίου Βασιλείου στην Θεσσαλονίκη.